Kevään Lemmikkikerhot

Oletko miettinyt lemmikin hankintaa perheesi kanssa ja haluaisit tutustua eläimiin ennen hankintaa? Vai onko sinulla lemmikki, ja haluaisit touhuta eläinten parissa lisää? Tai pidätkö eläimistä muuten vaan mutta oman lemmikin hankintaan ei ole mahdollisuutta? Tule lemmikkikerhoon! Tutustumme kerhossa erilaisiin pikkulemmikeihin ja niiden hoitoon sekä touhuamme kaikenlaista lemmikeihin liittyvää. Myös eläinvierailut kuuluvat kerhon kokoontumisiin, tämän vuoksi kerho ei sovellu eläinallergisille.

Kerholaisilla on voimassa tapaturmavakuutus kerhon aikana järjestäjän puolesta.

Kevätkauden kerhon torstain ryhmä alkaa viikolla 5 ja se on täynnä. Maanantain ryhmä käynnistetään myöhemmin, mikäli osallistujia löytyy riittävästi.
Torstain ryhmä klo 17.30-18.30, kerhokertoja 13, hinta 130 euroa/kevätkausi (viikolla 10 ei ole kerhoa.)

Ryhmien viimeiset kokoontumiset ovat viikolla 19.

Ryhmät on suunnattu pääasiassa alakouluikäisille. Jos kiinnostuit näistä, ilmoittaudu sähköpostilla: [email protected] Ryhmiin tarvitaan vähintään 6 ilmoittautunutta, että ryhmä starttaa, ilmoittaudu siis pikaisesti!

Ilmoittautuessasi ilmoita seuraavat tiedot: Lapsen ja huoltajan nimi, osoite, huoltajan puhelinnumero sekä sähköpostiosoite sekä ryhmä, johon haluaisit ilmoittautua. Vastausviestin saatuasi ilmoittautuminen on vastaanotettu.